Gå direkt till textinnehållet
Start > Nyheter > S:t Eriksdagen – en dag för att stimulera utvecklingen av ögonsjukvården

S:t Eriksdagen – en dag för att stimulera utvecklingen av ögonsjukvården

13 februari 2024

Den 16 februari är det dags för S:t Eriksdagen, en fullspäckad förmiddag om det senaste inom ögonsjukvård, forskning, utbildning och utveckling för medarbetare på S:t Eriks Ögonsjukhus och viktiga samarbetsparter.

Stefan Seregard, FoUUI-chef.

Alla medarbetare på sjukhuset samt externa gäster från viktiga samarbetsparter är inbjudna till evenemanget som äger rum i Aula Medica på Karolinska Institutet i Solna. Programmet inkluderar föredrag, panelsamtal och en posterutställning. Stefan Seregard är sjukhusets FoUUI-chef och är tillsammans med Rune Brautaset, chef för avdelningen för Ögon och syn på Karolinska Institutet, en av värdarna för dagen.

– Jag ser verkligen fram emot dagen och hoppas att våra medarbetare blir inspirerade av de spännande projekt som pågår inom forskning, utveckling, utbildning och innovation. Vi pratar ofta om förändringar och tanken med dagen är att ge en FoUUI-injektion till alla. S:t Eriksdagen ger oss en möjlighet att samla och visa upp det fantastiska arbete som våra medarbetare gör varje dag. Förhoppningsvis inspirerar det fler att driva utvecklingsprojekt.

Uppdaterad
19 mars 2024