Gå direkt till textinnehållet
Start > Nyheter > Välkommen till vår nya webbplats!

Välkommen till vår nya webbplats!

9 januari 2019

Onsdagen den 9 januari 2019 lanserade vi en ny webbplats för sjukhuset. Hjälp oss gärna att testa webbplatsen.

Vår gamla webbplats byggde på föråldrad teknik och byggdes när de flesta besökte webbplatsen via dator. Idag använder 70 procent istället en mobiltelefon och vi har anpassat den nya webbplatsen efter dessa nya användarmönster.

Hjälp oss att testa webbplatsen

Den första tiden kan det finnas länkar eller sidor som inte fungerar som det är tänkt. Hjälp oss gärna förbättra sidan genom att rapportera fel eller synpunkter via knappen ”tyck till” till höger. Använder du mobil ligger ”tyck till” längst ner i menyn. Vill du ha svar på dina synpunkter så skicka istället ett mejl till webbredaktionen.sankterik@sll.se. Utseendet kan skilja i olika webbläsare och den ser bäst ut i Chrome. Tack för din hjälp!

Tillgänglighet

Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda vår webbplats. Under projektet har vi gjort tester med användare vid två tillfällen. Vid dessa har vi fått många värdefulla synpunkter från personer i blandade åldrar, med olika datorvana, med nedsatt syn och med kognitiva funktionsnedsättningar.Läs mer om tillgänglighet under Om webbplatsen.

Uppdaterad
4 februari 2021